Loading Events

« All Events

Awake Evenings – Are you ready to become what you came here to be?

July 5 @ 19:00 - October 4 @ 21:00 CEST

Vraag jij jezelf ooit af wie je nou eigenlijk bent of wat je écht wil in het leven? Of heb je soms altijd gedacht dat er iets meer zou zijn aan het bestaan, maar weet je niet precies wat? Of heb jij altijd het gevoel gehad om het verschil te maken in de wereld, maar weet je niet waar te beginnen?

Deze webinars zullen helderheid brengen rondom deze fundamentele levensvragen. Ze zijn bedoeld om jouw leven naar het volgende level te tillen. Het doel is om jou je ware zelf te laten herinneren zodat je vanuit deze immense kracht kan gaan leven.

Allereerst zullen de webinars inzicht geven in jouw persoonlijkheid – jouw (onbewuste en bewuste) denken en doen. In plaats van constant te blijven hangen in jouw overtuigingen, hypnotische ideeën, gedachten en emoties die jou continue weerhouden om écht te leven, krijg je duidelijkheid over de oorsprong hiervan en hoe deze vicieuze cirkel doorbroken kan worden.

Zodra jouw persoonlijkheid ontmaskerd wordt, dan zal je steeds meer vanuit authenticiteit en jouw kracht gaan leven. Dit is pas het begin van al het moois dat mogelijk is voor jou. Je leert door je persoonlijkheid heen te kijken en zelfs daarbuiten. Vanaf nu maak je keuzes vanuit authenticiteit en zie je waarvoor je hier bent. Je ervaart rust, helderheid en onvoorwaardelijke liefde in je leven.

Wanneer je meer in verbinding komt met jouw Essentie, dan zal jouw realiteit geheel transformeren. Jouw potentie zal zich moeiteloos manifesteren. Er is dan zoveel meer mogelijk dan je nu met je denken kunt begrijpen. Je zal de wereld van het menselijke lijden overstijgen en de eenheid van de wereld ervaren. Je bent dan oneindige intelligentie, onvoorwaardelijke liefde en gelukzaligheid zelve.

Peter Paulissen zal je inspireren en begeleiden tijdens deze webinars door zijn jarenlange ervaring in lesgeven en coaching te combineren. Hij zal de brug slaan tussen onderwerpen in psychologie, esoterie, mystiek en quantum fysica. Neem deel aan deze reis, vertrouw op wat mogelijk is voor jou en zie jezelf, en de rest van de wereld om je heen, veranderen.

Het is nu echt tijd voor de mensheid om wakker te worden en te zien wie wij werkelijk zijn, zodat onze samenleving dit kan gaan reflecteren. Dit begint bij JOU.

Onderwerpen die mogelijk besproken zullen worden tijdens de webinars:

  • Wat is jouw persoonlijkheid en hoe limiteert het jou – het ‘’Enneagram’’
  • Leven in ‘’Authenticiteit’’
  • Wat is het ‘’Quantum Veld’’
  • Wie ben je werkelijk – ‘’Essentie’’
  • Helen op het diepste niveau
  • Hoe maak je ieder moment het verschil
  • ‘’The Absolute’’

 

Awake Evenings presents: THE ENNEAGRAM

Sinds januari organiseert Peter Paulissen Awake Evenings: 2 webinars per maand waarin alles met betrekking tot Essentie centraal staat. Peter bespreekt verschillende invalshoeken van diezelfde eenheid om zo écht inzicht te verschaffen in wie je werkelijk bent. De informatie gaat gaandeweg leven tot dat alles op een moment een vanzelfsprekendheid voor je zal zijn.

Het aankomende onderwerp dat op de maandagavonden besproken zal worden is het Enneagram. Het is een mystiek symbool uit de oudheid waarin de sleutel naar jouw Essentie verborgen ligt. Aan de hand van het Enneagram kun je de mensheid, en jezelf, indelen in 9 persoonlijkheidstypes. Ieder mens heeft als kind, nog voordat je wist wie je werkelijk was, een maskertje op gedaan als coping mechanisme voor wat er op dat moment speelde.

Deze avonden zullen inzicht geven in hoe je persoonlijkheid is ontstaan, wat je persoonlijkheidstype is en hoe je uit de mechaniek van je persoonlijkheidstype kan transformeren naar een leven van authenticiteit, vrijheid en onvoorwaardelijke liefde. De kennis die je op doet zal niet alleen lijden naar een innerlijke transformatie. Door de wijsheid van het Enneagram overal bij je te dragen, zul je op ieder moment een verschil kunnen maken voor de mensen  die dan om je heen zijn.

De vraag wie je bent zal oplossen, het antwoord zal er ZIJN.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer? Twee maandagen per maand van 19u tot 21u.
Waar? Via zoom, vanuit je eigen woonkamer.
Kosten: €99/maand* of €237/3 maanden (3 x €79/maand).

*Hiermee wordt per 4 weken bedoeld. Er zijn dus twee webinars per 4 weken.

 

Planning Awake Evenings presents: The Enneagram
05/07 – inleiding Essentie, Quantum, non-dualiteit, het Enneagram
19/07 – inleiding Essentie, Quantum, non-dualiteit, het Enneagram
26/07 – type 1 en 2
9/08 – type 3 en 4
23/08 – type 5 en 6
06/09 – type 7 en 8
20/09 – type 9 en samenvatting van alle types
04/10 – de sleutel naar Essentie, de Quantum loop.

 

TESTIMONIALS

”De Awakevenings voor mij: vertrouwelijk, kennisrijk, en vooral motiverend. Om de zoveel tijd samenkomen in een groep – en een kijkje kunnen krijgen in het proces van anderen – is een mooie stimulans om jezelf te realizeren.” – Yoshua

”Wat hindert jou eraan je te her-inneren? Voelen en leven wie je werkelijk bent met het vermogen de trucs van het ego, de continue afleidingen en ingebakken conditioneringen in ons leven te herkennen en te laten zijn. Peter reikt je tijdens prettige en rustige avonden in een mooie groeps-energie de handvaten aan. Onder andere met uitleg over Non-dualiteit, Enneangram, kernovertuigingen maar vooral ook met veel ruimte voor de persoonlijke ervaringen, vragen en de struggels die je ervaart op dit pad van het zien, begrijpen en toepassen van het geleerde.
Bijzonder, soms confronterend, diep en verhelderend maar vooral fijn!” – Alexandra

”Ik was altijd op zoek naar de waarheid van het leven, maar nu kom ik erachter dat het zó dichtbij is, dat ik er altijd overheen gekeken heb. De avonden zijn erg direct, krachtig en transformerend. Wat er precies in mij is veranderd, dat weet ik niet, maar als ik nu terugkijk, dan zijn er veel stappen gezet zonder dat ik het door had. Tegen deze avonden kan geen psycholoog, coach of zelf-transformatie programma op!” – Ichelle

”Ik ben bij de energieschool gestart met de scholing Quantum Callenge  gegeven door Peter Paulissen.Het is elke les weer een duizeling, maar de duizelingen beginnen plaats te maken voor AHA momenten. Daar het zo complex is om in te duiken zeker in het begin hoorde ik dat Peter ook om de week op de maandag avond awake evenings geeft. Van 19.00 tot 21.00 uur. Een verdere duik in de quantum.
Ik ben hier aan deel gaan nemen omdat ik heel erg de behoefte voelde om het geheel beter te kunnen omvatten / bevatten. Waardevolle avonden, die ik aan iedereen zou aanbevelen. Gewoon om eens een kijkje te nemen in dat grote “NIET” zijn.”  – Elly

Details

Start:
July 5 @ 19:00 CEST
End:
October 4 @ 21:00 CEST

Venue

Online

Organizer

Peter Paulissen Academy
Phone:
+32 476 52 38 57
Email:
info@peterpaulissenacademy.com
Website:
www.peterpaulissenacademy.com