Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AOV Kennisdag met Peter Paulissen in Almere

25 oktober 2019 @ 08:30 - 13:00 CEST

€30
Peter Paulissen Academy

Tijdens deze Orthomoleculaire kennisdag bekijken we het eens op een andere manier en verbinden we lichaam en geest. De psyche en de persoonlijkheid staan in directe verbinding met het lichaam en dat moeten we niet vergeten wanneer we cliënten begeleiden.

Peter Paulissen neemt je tijdens zijn lezing mee in de invloed die de psyche en de persoonlijkheid heeft op de 5 elementen vanuit de Chinese geneeskunde en de organen en systemen die hiermee samenhangen. Natuurlijk kijken we ook naar biochemie en fysiologie en ondersteuning met nutriënten als we lichaam en geest verbinden.

Inschrijving gaat via de site van AOV

https://www.aov.nl/kennisdag?utm_source=nieuwsbrief-aov&utm_medium=email&utm_content=uitnodiging&utm_campaign=kennisdag-leen-steyaert

Andere data en locaties van deze kennisdag zijn:

Vrijdag 15 november Breda
Vrijdag 22 november Zwolle
Vrijdag 13 december Eindhoven
Vrijdag 17 januari Nootdorp
Vrijdag 24 januari Hoorn

Het Leven Is Veranderd Voor Deze Mensen

Peter’s coaching, een aanrader!

Peter's coaching biedt echt dat stukje ‘meer’. De specialiteit van Peter Paulissen is dat hij heel specifiek inzicht geeft in de veranderingen die voor jou nodig zijn zodat je persoonlijkheid, het ego, niet langer meer de kans heeft om je leven en je doelen te beperken. Sinds de fijne samenwerking met Peter ervaar ik een constante rust in mijzelf en voel mij krachtig in de keuzes die ik maak, zowel privé als op werkgebied. Mijn dagelijkse leven is meer dan ooit helder. Dat maakt dat ik veel meer energie overhoud voor mezelf,  gezin en mijn doelen. Ik ben hierdoor zo gelukkig geworden, een echte aanrader!

Hanneke (46 jaar)

Een nieuwe manier van naar mezelf kijken!

De masterclass van Peter nodigde me uit om als toeschouwer naar mijn eigen leven te kijken. Mijn ego werd op liefdevolle wijze blootgelegd, waardoor ik de wereld van concepten en identificaties steeds beter begreep. Ik zag in dat ik mijn leven voornamelijk leefde vanuit de krappe en drukke zolderkamer in mijn hoofd en dat ik de mooiste ruimtes van mijn wezen nauwelijks in gebruik nam. Ik merkte na een tijdje dat bewustzijn zich vanzelf manifesteert als je meningen en identificaties over jezelf zonder oordeel durft te accepteren en als je gaat ‘doen door niet te doen’. Ik begreep dat mijn doelstellingen zoals een betere baan en meer inkomen, identificaties of concepten zijn, die geen vervulling geven maar mij juist weghouden van mezelf.

Aenne  (37)

Een reis naar mijn oorspronkelijke zelf!

De training bij Peter zie ik als een reis naar mijn oorspronkelijke zelf. Deze reis liet me heel wat momenten herbeleven. Zowel vreugdevolle als verdrietige momenten. Door de begeleiding van Peter weet ik dat ik deze momenten niet ben.

Aenne (37 jaar)

Mijn leven is totaal veranderd!

Sinds Peter mijn coach is, is mijn leven totaal veranderd. Er gebeurd zoveel meer dan de woorden die wij gebruiken tijdens de sessie. Peter is de meester die velen zoeken. Hij kan een mens echt tot in de kern bereiken. Ik kan het moeilijk verwoorden, maar het is zo een opluchting... zo een ontzettend fijn gevoel! Echt uniek.

Sanne (50 jaar)

Hij weet als geen ander de stof juist over te brengen!

Peter Paulissen is een aimabele leraar en zeer deskundig in het over brengen van informatie! Door zijn ervaring als therapeut weet hij als geen ander de stof met de juiste voorbeelden toe te lichten, waardoor informatie snel duidelijk is.  Van respectvolle bejegening is hier ook zeker sprake. Hij maakt contact met de studenten en betrekt ze actief bij de lesstof. Ik kan zeer geboeid luisteren naar de trainingen van de Peter Paulissen Academy.

Liesbeth (26 jaar)

Wat Een Ervaring!

Ik voelde me door de 2 dagen Masterclass echt heel verward en door elkaar geschud, maar op een goede manier! Ik had niet verwacht dat dit weekend zo'n enorme impact zou hebben. Dit was echt voor het eerst dat het zo ging en ik alle controle kwijt was. Super fijn!

Melanie (28 Jaar)

Organisatoren

Peter Paulissen Academy
AOV

Locatie

Educatieruimte Almere
Wormerweg 1
Almere, Flevoland 1311 XA Nederland
+ Google Maps