Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Awake Evenings – Are you ready to become what you came here to be?

maart 22 @ 19:00 - 21:00 CET

Vraag jij jezelf ooit af wie je nou eigenlijk bent of wat je écht wil in het leven? Of heb je soms altijd gedacht dat er iets meer zou zijn aan het bestaan, maar weet je niet precies wat? Of heb jij altijd het gevoel gehad om het verschil te maken in de wereld, maar weet je niet waar te beginnen?

Deze webinars zullen helderheid brengen rondom deze fundamentele levensvragen. Ze zijn bedoeld om jouw leven naar het volgende level te tillen. Het doel is om jou je ware zelf te laten herinneren zodat je vanuit deze immense kracht kan gaan leven.

Allereerst zullen de webinars inzicht geven in jouw persoonlijkheid – jouw (onbewuste en bewuste) denken en doen. In plaats van constant te blijven hangen in jouw overtuigingen, hypnotische ideeën, gedachten en emoties die jou continue weerhouden om écht te leven, krijg je duidelijkheid over de oorsprong hiervan en hoe deze vicieuze cirkel doorbroken kan worden.

Zodra jouw persoonlijkheid ontmaskerd wordt, dan zal je steeds meer vanuit authenticiteit en jouw kracht gaan leven. Dit is pas het begin van al het moois dat mogelijk is voor jou. Je leert door je persoonlijkheid heen te kijken en zelfs daarbuiten. Vanaf nu maak je keuzes vanuit authenticiteit en zie je waarvoor je hier bent. Je ervaart rust, helderheid en onvoorwaardelijke liefde in je leven.

Wanneer je meer in verbinding komt met jouw Essentie, dan zal jouw realiteit geheel transformeren. Jouw potentie zal zich moeiteloos manifesteren. Er is dan zoveel meer mogelijk dan je nu met je denken kunt begrijpen. Je zal de wereld van het menselijke lijden overstijgen en de eenheid van de wereld ervaren. Je bent dan oneindige intelligentie, onvoorwaardelijke liefde en gelukzaligheid zelve.

Peter Paulissen zal je inspireren en begeleiden tijdens deze webinars door zijn jarenlange ervaring in lesgeven en coaching te combineren. Hij zal de brug slaan tussen onderwerpen in psychologie, esoterie, mystiek en quantum fysica. Neem deel aan deze reis, vertrouw op wat mogelijk is voor jou en zie jezelf, en de rest van de wereld om je heen, veranderen.

Het is nu echt tijd voor de mensheid om wakker te worden en te zien wie wij werkelijk zijn, zodat onze samenleving dit kan gaan reflecteren. Dit begint bij JOU.

Onderwerpen die mogelijk besproken zullen worden tijdens de webinars:

  • Wat is jouw persoonlijkheid en hoe limiteert het jou – het ‘’Enneagram’’
  • Leven in ‘’Authenticiteit’’
  • Wat is het ‘’Quantum Veld’’
  • Wie ben je werkelijk – ‘’Essentie’’
  • Helen op het diepste niveau
  • Hoe maak je ieder moment het verschil
  • ‘’The Absolute’’
  • Huiswerk om dit alles te integreren


Wanneer? Twee maandagen per maand (next: 22 maart, 5 en 19 april van 19u tot 21u)

Waar? Via zoom, vanuit je eigen woonkamer
Kosten €99/maand. €79/maand wanneer je boekt voor 3 maanden.

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
19:00 - 21:00 CET

Locatie

Online

Organisator

Peter Paulissen Academy
Telefoon:
+32 476 52 38 57
E-mail:
info@peterpaulissenacademy.com
Site:
www.peterpaulissenacademy.com