Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unieke masterclass: Ontwikkeling tot “wie je werkelijk bent” – deel 2

14 december 2019 @ 10:00 - 15 december 2019 @ 17:00 CET

€575
Peter Paulissen Academy

Van mind tot transformation!

We leven als therapeut niet afgescheiden van de wereld om ons heen. Ons lichaam, in zijn diepste, meest fundamentele kwantumkern is in constante interactie met de omgeving. Gezondheid kan je bewust beïnvloeden en hierbij jezelf koesteren tot de trillende volheid van het leven elke dag opnieuw.

Van macroniveau, microniveau en zelfs tot subatomair niveau, hoe dieper je gaat, hoe minder substantie het lichaam heeft op dat niveau. Dat is kwantumgezondheid geleid vanuit de veldwerking.

Wanneer je jezelf kan ontwikkelen tot wie je werkelijk bent en je persoonlijkheid niet laat beïnvloeden door ballasten, kom je tot het niveau van het zien van het veld informatie spectrum.

Deze tweedaagse masterclass zal tools en inzichten bieden om de mechanismen, processen, regels en verhoudingen te vinden die de staat van ons “zijn” bepalen. De training stemmen we af met de hogere coherentie in het veld.

Dit nieuwe gezondheidsparadigma is er één dat bepaald is door een holistische, bewuste benadering van gezondheid vanuit de kwantumbiologie.

WAT ZAL JE LEREN?

  • Tools om de staat van je “zijn” te bepalen.
  • Jezelf op een dieper niveau zien om je te kunnen ontwikkelen tot je werkelijke zelf.

WAT HET JE GAAT BRENGEN

  • Een betekenis- en succesvoller leven.
  • Ontwikkeling op zijnsniveau.
  • Leven in essentie/ vrijheid.
  • Een ruimere en vrijere manier van in het leven staan.

Het Leven Is Veranderd Voor Deze Mensen

Peter’s coaching, een aanrader!

Peter's coaching biedt echt dat stukje ‘meer’. De specialiteit van Peter Paulissen is dat hij heel specifiek inzicht geeft in de veranderingen die voor jou nodig zijn zodat je persoonlijkheid, het ego, niet langer meer de kans heeft om je leven en je doelen te beperken. Sinds de fijne samenwerking met Peter ervaar ik een constante rust in mijzelf en voel mij krachtig in de keuzes die ik maak, zowel privé als op werkgebied. Mijn dagelijkse leven is meer dan ooit helder. Dat maakt dat ik veel meer energie overhoud voor mezelf,  gezin en mijn doelen. Ik ben hierdoor zo gelukkig geworden, een echte aanrader!

Hanneke (46 jaar)

Een nieuwe manier van naar mezelf kijken!

De masterclass van Peter nodigde me uit om als toeschouwer naar mijn eigen leven te kijken. Mijn ego werd op liefdevolle wijze blootgelegd, waardoor ik de wereld van concepten en identificaties steeds beter begreep. Ik zag in dat ik mijn leven voornamelijk leefde vanuit de krappe en drukke zolderkamer in mijn hoofd en dat ik de mooiste ruimtes van mijn wezen nauwelijks in gebruik nam. Ik merkte na een tijdje dat bewustzijn zich vanzelf manifesteert als je meningen en identificaties over jezelf zonder oordeel durft te accepteren en als je gaat ‘doen door niet te doen’. Ik begreep dat mijn doelstellingen zoals een betere baan en meer inkomen, identificaties of concepten zijn, die geen vervulling geven maar mij juist weghouden van mezelf.

Aenne  (37)

Een reis naar mijn oorspronkelijke zelf!

De training bij Peter zie ik als een reis naar mijn oorspronkelijke zelf. Deze reis liet me heel wat momenten herbeleven. Zowel vreugdevolle als verdrietige momenten. Door de begeleiding van Peter weet ik dat ik deze momenten niet ben.

Aenne (37 jaar)

Mijn leven is totaal veranderd!

Sinds Peter mijn coach is, is mijn leven totaal veranderd. Er gebeurd zoveel meer dan de woorden die wij gebruiken tijdens de sessie. Peter is de meester die velen zoeken. Hij kan een mens echt tot in de kern bereiken. Ik kan het moeilijk verwoorden, maar het is zo een opluchting... zo een ontzettend fijn gevoel! Echt uniek.

Sanne (50 jaar)

Hij weet als geen ander de stof juist over te brengen!

Peter Paulissen is een aimabele leraar en zeer deskundig in het over brengen van informatie! Door zijn ervaring als therapeut weet hij als geen ander de stof met de juiste voorbeelden toe te lichten, waardoor informatie snel duidelijk is.  Van respectvolle bejegening is hier ook zeker sprake. Hij maakt contact met de studenten en betrekt ze actief bij de lesstof. Ik kan zeer geboeid luisteren naar de trainingen van de Peter Paulissen Academy.

Liesbeth (26 jaar)

Wat Een Ervaring!

Ik voelde me door de 2 dagen Masterclass echt heel verward en door elkaar geschud, maar op een goede manier! Ik had niet verwacht dat dit weekend zo'n enorme impact zou hebben. Dit was echt voor het eerst dat het zo ging en ik alle controle kwijt was. Super fijn!

Melanie (28 Jaar)

Gegevens

Begin:
14 december 2019 @ 10:00 CET
Einde:
15 december 2019 @ 17:00 CET
Kosten:
€575
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Peter Paulissen Academy
Telefoon:
+32 476 52 38 57
E-mail:
info@peterpaulissenacademy.com
Site:
www.peterpaulissenacademy.com

Locatie

Peter Paulissen Academy
Sleyweg 6
Maaseik, Limburg 3680 België
+ Google Maps