Peter Paulissen, meester in de essentie van het leven

Door zijn jarenlange kennis en ervaring met revolutionaire medische apparatuur én diverse disciplines in de Oosterse en Westerse geneeskunde, wordt Peter Paulissen wereldwijd gevraagd om exclusieve Masterclasses te geven aan therapeuten, specialisten en artsen. Zo geeft hij hen nieuwe inzichten voor een nog betere, snellere, accuratere en op maat gemaakte behandeling. Daarnaast begeleidt hij cliënten met een zeer druk en stresserend leven om hun innerlijke rust te vinden en om zo tot een betekenisvoller en persoonlijk succesvoller leven te komen.

Leer om jezelf te ontkoppelen van je huidige bestaan en maak terug verbinding met je innerlijke zelf!

Peter Paulissen Academy

MASTERCLASSES VOOR THERAPEUTEN & COACHES

AOV Kennisdag met Peter Paulissen in Almere

Tijdens deze orthomoleculaire kennisdag bekijken we het eens op een andere manier en verbinden we lichaam en geest.

AOV Kennisdag met Peter Paulissen in Breda

Tijdens deze orthomoleculaire kennisdag bekijken we het eens op een andere manier en verbinden we lichaam en geest.

Masterclass: Het Enneagram

Het Enneagram is dé ideale tool om de patronen in je eigen gedrag én dat van anderen te herkennen vanuit verschillende standpunten: persoonlijkheid, aardigheden, ego, etc.

Unieke masterclass: Ontwikkeling tot “wie je werkelijk bent” – deel 2

We leven als therapeut niet afgescheiden van de wereld om ons heen. Ons lichaam, in zijn diepste, meest fundamentele kwantumkern is in constante interactie met de omgeving. Gezondheid kan je bewust beïnvloeden en hierbij jezelf koesteren tot de trillende volheid van het leven elke dag opnieuw.