Peter Paulissen Academy

OVER PETER PAULISSEN

De passie van Peter Paulissen is duidelijk en krachtig: meewerken aan het welzijn van de mens en de planeet. Dat doet hij door cliënten en cursisten te begeleiden in zelfontwikkeling. Peter beheerst het meesterschap in de essentie van het leven!

Peter Paulissen begon zijn carrière met de studies fysiotherapie, westerse en oosterse geneeskunde. Daarnaast bestudeerde hij talrijke complementaire geneesvormen waaronder Postural Integration, BOCAM therapie, acupunctuur, hypnotherapie, Enneagram en orthomoleculaire geneeswijzen. Ook verdiepte hij zich in Advaita/Vedanta en de leer van de Vierde Weg (G.I.Gurdjieff).

Regulier vervolgde hij zijn opleidingen met Humanistiek, Psycho(patho)logie en Integratieve psychologie. Peter Paulissen heeft al meer dan 25 jaar een medische praktijk waar hij succesvol functionele, energetische, en informatiegeneeskunde ten dienste van de patiënt toepast.

Daarnaast beoefent hij veelvuldig zijn andere grote passie, namelijk lesgeven. Hij doceert medische en psychologische vakken, acupunctuur, Advaita/Vedanta en het Enneagram. Sinds 2014 wordt hij internationaal geroemd als trainer voor Bio-Energetische geneeskunde. Peter Paulissen reist daarnaast de wereld rond om therapeuten en artsen te trainen tot de beste versie van zichzelf.

Met de Peter Paulissen Academy ambieert Peter om mensen hun werkelijke zelf te laten ontdekken en dieper te gaan dan hun oppervlakkig denkpatroon! Zo verrijkt hij cliënten, cursisten en iedereen die met hem in contact komt.

Peter Paulissen Academy

Ontdek je werkelijke zelf!

PETER PAULISSEN ACADEMY

De meester in de essentie van het leven leert je jouw werkelijke zelf ontdekken en dieper te gaan dan oppervlakkige denkpatronen.

Door zijn jarenlange studies en ervaring in het uitoefenen van verschillende disciplines in de geneeskunde is Peter Paulissen dé expert in persoonlijkheidsontwikkeling.

Hij reist de wereld rond om cliënten te begeleiden en om therapeuten en artsen te trainen tot de beste versie van zichzelf.