Peter Paulissen Academy

Pak je aandoeningen en symptomen aan bij de bron tijdens een privé behandeling!

Praktijk Peter Paulissen staat voor ervaring en expertise. Duizenden mensen hebben dit reeds ervaren.

Aandoeningen en symptomen worden na grondig onderzoek (gezondheidsscans) en behandeling (massage en/of acupunctuur…) aangepakt bij de bron. Deze aanpak garandeert tevredenheid, verbetering van de aandoeningen en gezondheid!

Zelfkennis en geen onderscheid maken tussen lichaam en psyche zijn de sleutels tot grenzeloze successen.

Leef niet constant met onnodige pijnen en klachten op lichamelijk- of psychisch  niveau en maak een afspraak met Praktijk Peter Paulissen.

Tarieven worden aangepast aan het type onderzoek en behandeling. Dit bespreken we tijdens ons eerste consult.

Laat je behandelen door Peter Paulissen en ontdek een verbetering van je gezondheid. Grijp nu deze unieke kans!

HET LEVEN IS VERANDERD VOOR DEZE MENSEN

Een nieuwe manier van naar mezelf kijken!

De masterclass van Peter nodigde me uit om als toeschouwer naar mijn eigen leven te kijken. Mijn ego werd op liefdevolle wijze blootgelegd, waardoor ik de wereld van concepten en identificaties steeds beter begreep. Ik zag in dat ik mijn leven voornamelijk leefde vanuit de krappe en drukke zolderkamer in mijn hoofd en dat ik de mooiste ruimtes van mijn wezen nauwelijks in gebruik nam. Ik merkte na een tijdje dat bewustzijn zich vanzelf manifesteert als je meningen en identificaties over jezelf zonder oordeel durft te accepteren en als je gaat ‘doen door niet te doen’. Ik begreep dat mijn doelstellingen zoals een betere baan en meer inkomen, identificaties of concepten zijn, die geen vervulling geven maar mij juist weghouden van mezelf.

Aenne  (37)

Een reis naar mijn oorspronkelijke zelf!

De training bij Peter zie ik als een reis naar mijn oorspronkelijke zelf. Deze reis liet me heel wat momenten herbeleven. Zowel vreugdevolle als verdrietige momenten. Door de begeleiding van Peter weet ik dat ik deze momenten niet ben.

Aenne (37 jaar)

Mijn leven is totaal veranderd!

Sinds Peter mijn coach is, is mijn leven totaal veranderd. Er gebeurd zoveel meer dan de woorden die wij gebruiken tijdens de sessie. Peter is de meester die velen zoeken. Hij kan een mens echt tot in de kern bereiken. Ik kan het moeilijk verwoorden, maar het is zo een opluchting... zo een ontzettend fijn gevoel! Echt uniek.

Sanne (50 jaar)

Hij weet als geen ander de stof juist over te brengen!

Peter Paulissen is een aimabele leraar en zeer deskundig in het over brengen van informatie! Door zijn ervaring als therapeut weet hij als geen ander de stof met de juiste voorbeelden toe te lichten, waardoor informatie snel duidelijk is.  Van respectvolle bejegening is hier ook zeker sprake. Hij maakt contact met de studenten en betrekt ze actief bij de lesstof. Ik kan zeer geboeid luisteren naar de trainingen van de Peter Paulissen Academy.

Liesbeth (26 jaar)

Peter is een cadeau voor jezelf!

Peter biedt echt dat stukje ‘meer’. De specialiteit van Peter is dat hij heel specifiek precies aanbiedt waar je wat aan hebt, zonder het ego een kans te geven om daar tussen te komen. Sinds de samenwerking met Peter ervaar ik een rust in mijzelf en voel mij krachtiger in de keuzes die ik maak. De wereld en de relaties in het dagelijkse leven zijn nu, meer dan ooit, helder! Dat maakt dat ik veel meer energie overhoud voor  mezelf en mijn eigen proces.

Jannemarie (35 jaar)

Wat Een Ervaring!

Ik voelde me door de 2 dagen Masterclass echt heel verward en door elkaar geschud, maar op een goede manier! Ik had niet verwacht dat dit weekend zo'n enorme impact zou hebben. Dit was echt voor het eerst dat het zo ging en ik alle controle kwijt was. Super fijn!

Melanie (28 Jaar)