Peter Paulissen Academy

Ontdek je werkelijke zelf tijdens een privé coaching!

De passie van Peter Paulissen is duidelijk en krachtig: meewerken aan het welzijn van de mens en de planeet. Dat doet hij door cliënten en cursisten te begeleiden in zelfontwikkeling. Peter beheerst het meesterschap in de essentie van het leven!

Tijdens een privé coachingsessie met Peter Paulissen krijg je inzicht over de manier waarop je persoonlijkheid is opgebouwd. Je krijgt een antwoord op vragen zoals:

  • Waarom en waardoor wordt de persoonlijkheid in stand gehouden?
  • Is dit nu wat we ons ego noemen?
  • Welke belangrijke mechanismen gebruikt de persoonlijkheid om zichzelf te versterken en in stand te houden?

Het kennismakingsgesprek zal face-to-face doorgaan. Daarna kan de coaching ook online plaatsvinden.

Laat je inspireren door Peter Paulissen en ontdek naast je persoonlijkheid ook wie je werkelijk bent. Grijp nu deze unieke kans!

HET LEVEN IS VERANDERD VOOR DEZE MENSEN

Peter’s coaching, een aanrader!

Peter's coaching biedt echt dat stukje ‘meer’. De specialiteit van Peter Paulissen is dat hij heel specifiek inzicht geeft in de veranderingen die voor jou nodig zijn zodat je persoonlijkheid, het ego, niet langer meer de kans heeft om je leven en je doelen te beperken. Sinds de fijne samenwerking met Peter ervaar ik een constante rust in mijzelf en voel mij krachtig in de keuzes die ik maak, zowel privé als op werkgebied. Mijn dagelijkse leven is meer dan ooit helder. Dat maakt dat ik veel meer energie overhoud voor mezelf,  gezin en mijn doelen. Ik ben hierdoor zo gelukkig geworden, een echte aanrader!

Hanneke (46 jaar)

Een nieuwe manier van naar mezelf kijken!

De masterclass van Peter nodigde me uit om als toeschouwer naar mijn eigen leven te kijken. Mijn ego werd op liefdevolle wijze blootgelegd, waardoor ik de wereld van concepten en identificaties steeds beter begreep. Ik zag in dat ik mijn leven voornamelijk leefde vanuit de krappe en drukke zolderkamer in mijn hoofd en dat ik de mooiste ruimtes van mijn wezen nauwelijks in gebruik nam. Ik merkte na een tijdje dat bewustzijn zich vanzelf manifesteert als je meningen en identificaties over jezelf zonder oordeel durft te accepteren en als je gaat ‘doen door niet te doen’. Ik begreep dat mijn doelstellingen zoals een betere baan en meer inkomen, identificaties of concepten zijn, die geen vervulling geven maar mij juist weghouden van mezelf.

Aenne  (37)

Een reis naar mijn oorspronkelijke zelf!

De training bij Peter zie ik als een reis naar mijn oorspronkelijke zelf. Deze reis liet me heel wat momenten herbeleven. Zowel vreugdevolle als verdrietige momenten. Door de begeleiding van Peter weet ik dat ik deze momenten niet ben.

Aenne (37 jaar)

Mijn leven is totaal veranderd!

Sinds Peter mijn coach is, is mijn leven totaal veranderd. Er gebeurd zoveel meer dan de woorden die wij gebruiken tijdens de sessie. Peter is de meester die velen zoeken. Hij kan een mens echt tot in de kern bereiken. Ik kan het moeilijk verwoorden, maar het is zo een opluchting... zo een ontzettend fijn gevoel! Echt uniek.

Sanne (50 jaar)

Hij weet als geen ander de stof juist over te brengen!

Peter Paulissen is een aimabele leraar en zeer deskundig in het over brengen van informatie! Door zijn ervaring als therapeut weet hij als geen ander de stof met de juiste voorbeelden toe te lichten, waardoor informatie snel duidelijk is.  Van respectvolle bejegening is hier ook zeker sprake. Hij maakt contact met de studenten en betrekt ze actief bij de lesstof. Ik kan zeer geboeid luisteren naar de trainingen van de Peter Paulissen Academy.

Liesbeth (26 jaar)

Peter is een cadeau voor jezelf!

Peter biedt echt dat stukje ‘meer’. De specialiteit van Peter is dat hij heel specifiek precies aanbiedt waar je wat aan hebt, zonder het ego een kans te geven om daar tussen te komen. Sinds de samenwerking met Peter ervaar ik een rust in mijzelf en voel mij krachtiger in de keuzes die ik maak. De wereld en de relaties in het dagelijkse leven zijn nu, meer dan ooit, helder! Dat maakt dat ik veel meer energie overhoud voor  mezelf en mijn eigen proces.

Jannemarie (35 jaar)

Wat Een Ervaring!

Ik voelde me door de 2 dagen Masterclass echt heel verward en door elkaar geschud, maar op een goede manier! Ik had niet verwacht dat dit weekend zo'n enorme impact zou hebben. Dit was echt voor het eerst dat het zo ging en ik alle controle kwijt was. Super fijn!

Melanie (28 Jaar)